Запрошення до навчання в ХАІ

Тема в разделе "Культурный раздел", создана пользователем XAI, 23 май 2013.

  1. XAI

    XAI New Member

    Шановний друже!
    Наближається час, коли Ви закінчите середню школу та розпочнете обирати шлях у майбутнє. Ваше наполегливе навчання дає всі підстави продовжити навчання у вищій школі України. Як керівник одного з найбільших аерокосмічних університетів Європи – Національного аерокосмічного університету ім. М.Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут» – пропоную Вам звернути увагу на професію інженера-машинобудівника, зокрема інженера-механіка з розроблення та виготовлення літальної техніки. Ми зможемо навчити Вас конструювати та організовувати виробництво не тільки найсучасніших літаків, вертольотів, ракет, але й найпотужніших двигунів різних типів, надшвидких комп’ютерів, систем мобільного зв’язку, телебачення.
    Наші студенти вивчають усі науки, які дають можливість плідно працювати інженером-конструктором або інженером-технологом на будь-якому машинобудівному підприємстві, включаючи провідні фірми Європи та США (Boeing, Airbus, Volkswagen та багатьох інших). До послуг студентів ХАІ – усі умови для інтелектуального й культурного розвитку: студентське конструкторське бюро, багаточисленні гуртки, спортивні секції та танцювальні клуби. Власна спортивна база - це басейн, легкоатлетичний манеж, спортивний табір у Криму.
    Висловлюю сподівання, що, успішно завершивши зовнішнє незалежне оцінювання знань, Ви оберете для подальшого навчання один із факультетів ХАІ.
    Запрошую Вас навчатися в одному з кращих аерокосмічних університетів Європи – Національному аерокосмічному університеті ім. М.Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут».

    З глибокою повагою,
    заслужений діяч науки і техніки України,
    лауреат Державної премії України,
    ректор університету професор В.С. Кривцов
     
  2. XAI

    XAI New Member

    Поступай в ХАИ!

    Факультет заочного обучения ХАИ объявляет прием студентов на обучение по техническим, компьютерным, экономическим и гуманитарными направлениями высшего образования.

    Консультации абитуриентов и прием документов осуществляется с июня по август.

    Стоимость обучения от 300 грн/мес.

    Тел.: +38(057) 788-48-90 – приемная комиссия;

    e-mail:

    https://zao.khai.edu
     
  3. Asya28

    Asya28 New Member

    ХАИ - это я, ХАИ - это мы, ХАИ - это лучшие люди страны!))
     

Поделиться этой страницей

Tweet