Перспективна спеціальність для випускників 11 класу

Тема в разделе "Культурный раздел", создана пользователем ubshnik, 16 июн 2015.

  1. ubshnik

    ubshnik New Member

    У Вінницькому національному технічному університеті є чудова спеціальність «Управління інформаційною безпекою». Навчальний процес студентів проходить в комп’ютерних класах IT Академії Microsoft і з використанням потужних комп’ютерів та кластерних технологій, на сучасному мережевому обладнанні в комп’ютерних лабораторіях Мережевої Академії Cisco, а також в науково-дослідних лабораторіях технічного захисту інформації на сучасному вимірювальному та пошуковому обладнанні з використанням спеціалізованого програмного забезпечення.
    Для студентів викладають співробітники ЦІТЗІ(https://citzi.vntu.net/), що працюють на курсах Micosoft та Cisco або впроваджують різного роду системи захисту інформації на підприємствах. Усі вони мають практичні навички з технічного або програмного захисту інформації та пройшли різного роду міжнародні сертифікації викладачів від компаній Microsoft та Cisco, а також атестацію по захисту інформації з отриманням відповідних сертифікатів державного зразка.
    Однією з найвагоміших переваг навчання на спеціальності є безкоштовне наддання усього необхідного для навчання ПЗ.Це можливо завдяки підписці DreamSpark. Вона включає в себе більше 150 різних програмних продуктів, що охоплюють не лише сферу захисту інформації, але й усю сучасну ІТ індустрію. До підписки входять такі програмне забезпечення як Microsoft Windows та Microsoft Visual Studio.
    Окрім загального працевлаштування, яким забезпечує ВНТУ, студенти спеціальності “Управління інформаційною безпекою” мають додаткові можливості працевлаштування. Найталановитіші студенти по закінченню навчання отримують запрошення на роботу за спеціальністю до різних державних установ. Окрім цього студенти можуть бути працевлаштовані до “Науково-дослідної лабораторії технічного захисту інформації”, що входить до складу ЦІТЗІ. Студенти що на протязі навчання проявляли і приймали активну участь у діяльності Microsoft ІТ Академії можуть бути прийняті як інтерни в офіс Microsoft в Києві.
    Якщо ви плануєте пов’язати життя з інформаційними технологіями, на спеціальності “Управління інформаційною безпекою” будуть найкращі умови для успішного старту.
    Більше інформації можна знайти на офіційному сайті спеціальності: https://ub.vntu.net/
     

Поделиться этой страницей

Tweet